IMPRESSIE

MODISCH, KLEURRIJK & UNIEK

Een verzameling van de mooiste merken, met goede pasvorm en een duidelijk verhaal. Dat maakt deze boutique zo bijzonder.
ABOUT
GIGI'S BOUTIQUE

"2014, het jaar waarin zakenvrouw Gigi haar ondernemerscapaciteiten besloot te combineren met haar feilloze gevoel voor styling. Het resultaat? Een boutique waar al je fashiondromen werkelijkheid worden!

Gigi Boutique voelt als een grote walk-in closet waar je uren kunt rondsnuffelen tussen exclusieve items van prachtige merken. Nergens anders vind je zo’n goed doordachte verzameling kleding, accessoires, tassen en schoenen. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze basic of een jurkje voor een bijzondere gelegenheid: Gigi heeft het voor je.

En, Gigi is er voor je! De boutique is als een weerspiegeling van haar unieke persoonlijkheid, waar kwaliteit en exclusieve service altijd de standaard zijn. Niet alleen tref je hier enkel items van prachtige materialen en met de perfecte pasvorm; het team laat je bovendien met liefde zien welke jou het beste staan. Meteen je hele garderobe laten checken? Zelfs dat kan worden geregeld!

Tja, als je als moderne vrouw het beste uit jezelf wilt halen, zit er nog maar één ding op: een bezoekje brengen aan Gigi Boutique. Laat je verrassen door een persoonlijk advies, ontdek wat jou laat stralen en keer huiswaarts met de mooiste outfit die je ooit hebt gehad!" - What Women Want 2020

Gigi Ligthart | Gigi TOF! Kralingen